Søvnseminaret 2 til 4 juni 2016

Nosmed søvnseminar 2016

EADSM, European Academy of Dental Sleep Medicine, arrangerer for første gang sitt årlige møte i Oslo. Dette skjer i samarbeid med NOSMED (Norsk Odontologisk Søvnmedisinforening). Gjennom ulike foredrag vil du lære mer om obstruktiv søvnapné, følgesykdommer og behandling.

Seminaret vil bli arrangert på Oslo Plaza hotell som ligger sentralt i Oslo med kort gangavstand til Oslo S og flytoget. Michael Hnat er en svært etterspurt foredragsholder og medlem av AADSM (American Academy of Dental Sleep Medicine).

På vårt forkurs torsdag 2. juni vil det bli gitt en grundig opplæring i søvnmedisin og behandling med søvnapnéskinner. Forkurset vil særlig være aktuelt for de med liten eller ingen erfaring i behandling med søvnapnéskinner. Kurset vil imidlertid også gi den mer erfarne kliniker mye påfyll og inspirasjon i sitt videre arbeide.

UTSTILLING
Leverandører av søvnapnéskinner og diagnoseverktøy vil være til stede og demonstrere sine produkter. Programmet er ennå ikke helt ferdig og vi vil distribuere en ny invitasjon med et ferdig program på et senere tidspunkt.

Det vil være mulig å melde seg på allerede fra januar. Oppdatert informasjon vil bli lagt ut på www.nosmed.no

pdfLast ned programmet 2016 her!05/02/2016, 08:32

 

Sleep seminar 2016 bottom